·Web personal posicionament & SEO

Desenvolupament de la web personal
 
Des Premium Image ens encarreguem de desenvolupar un web personalitzada de l'esportista, agent o entitat esportiva totalment professional, de fàcil accés tant des dels ordinadors com des dels smarts.
 
Cada client és únic, original, i la seva pàgina de presentació en societat ha de ser d'acord amb aquesta imatge que transmet i vol potenciar. Pel que l'empresa es compromet a fer un estudi del subjecte i dissenyar un web que li representi, a més de la inclusió de material gràfic i audiovisual personalitzat (oferim la possibilitat de tenir fotografies i vídeos personalitzats tant dels entrenaments com de les competicions) . Així mateix, també s'inclou un diari / blog amb una entrada mínima cada dues setmanes dins de la pàgina web personalitzada.
 
El manteniment de la mateixa ajudarà a assolir un posicionament rellevant en els cercadors i en el món digital, alhora que expressarà una imatge d'acord amb les necessitats competitives del client.
 
Posicionament & SEO
 
Premium Image es preocupa pel posicionament dels nostres clients en les plataformes digitals. És per això que atenem als requisits SEO perquè el nostre esportista / entitat esportiva aparegui en els diferents cercadors d'Internet.
 
Un mes després de crear la pàgina web, Google certifica el lloc i aquí és quan es pot valorar el laboriós treball d'inserir els keywords corresponents i encertats perquè els nostres clients siguin sempre visibles amb un sol click.